Anestesiapalvelut

Anestesiapalvelut

EMA Finland tarjoaa anestesiapalveluita hammaslääkäriasemille. Pyydä EMA järjestämään anestesiapalvelut omalle hammaslääkäriasemallesi!

Hammashoito nukutuksessa eli anestesiassa tai sedaatiossa voi olla tietyissä tilanteissa sopiva tai jopa ainoa tapa hammashoidon toteuttamiselle. Nukutushammashoitoa voidaan tarjota esimerkiksi pelkopotilaille, tietyille erityisryhmille sekä sellaisille hoidettaville, joilla on erityisen herkkä suu tai nielu ja voimakas oksennusrefleksi.

Tarjoamme hammaslääkäriasemille kokonaisvaltaisia anestesiapalveluita, joihin sisältyy potilaan valmistelu, anestesian aikainen valvonta ja hoito sekä nukutuksen jälkeinen valvonta. Hammashoito voidaan toteuttaa joko sedaatiossa eli kevytnukutuksessa tai yleisanestesiassa eli täysnukutuksessa. Nukutushoidon toteuttamisesta vastaa aina nukutushoitoihin erikoistunut lääkäri tai anestesiatiimi, jossa mukana on myös sairaanhoitaja.

Käyttämämme nukutusmenetelmä on erityisen hyvin hammashoitoihin soveltuva ja takaa hoidon jälkeisen nopean toipumisen ja kotiutumisen nukutuksen jälkeen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme laatujärjestelmämme mukaisia ohjeistuksia. Nämä perustuvat aina ajantasaisiin ja yleisesti hyväksyttyihin hoitokäytäntöihin sekä suosituksiin.

Tilaa anestesiapalvelut hammaslääkäriasemallesi

Nukutushammashoitoja antavat hammaslääkäriasemat, jotka toimivat EMAn yhteistyökumppaneina. Kysy lisää palveluistamme ja pyydä tarjous ottamalla yhteyttä toimialajohtaja Pauli Haapsaareen, p. 050 566 6693, sähköpostilla pauli.haapsaari@ema.fi ja täyttämällä alla oleva lomake.