Matkahätäpalvelut

Matkahätäpalvelu ja kansainväliset potilassiirrot

EMA Finlandin matkahätäpalvelun lääkärijohteinen henkilökunta huolehtii, että ulkomailla sairastunut tai loukkaantunut potilas saa asianmukaista hoitoa. Palveluihimme kuuluvat kansainväliset potilassiirrot mm. ambulanssilennoilla, lääketieteelliset konsultaatiot sekä ulkomailla sairaalahoidossa olevan potilaan hoidon valvonta.

Jos tarvitset potilassiirron tai ambulanssilennon asiakkaallesi, läheisellesi tai itsellesi, ota yhteyttä soittamalla numeroon +358 9431 50112 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ema@ema.fi.

Tarjoamiamme erityispalveluita ovat lento- ja laivakonsultaatiot sekä lääketieteellisten selvitysten tekeminen lentoyhtiöille. Toimeksiantajiamme ovat useat suomalaiset vakuutusyhtiöt, yritykset, sairaalat ja sairaanhoitopiirit sekä yksityishenkilöt.

EMA Finland on toiminut vuodesta 1989 lähtien, jolloin matkahätäpalvelu perustettiin. Tuolloin suomalaiset ensihoidon vastuurooleissa olleet lääkärit päättivät perustaa EMAn, sillä Suomeen tarvittiin toimija kotiuttamaan maailmalla sairastuneita suomalaisia takaisin kotimaahan. Sen jälkeen EMAn potilassiirto- ja matkahätäpalvelutoiminta ovat laajentuneet niin, että nykyään EMA suorittaa vuosittain satoja kansainvälisiä potilassiirtoja sekä suomalaisten kotiutuksia.

Lue lisää EMA Finlandin ambulanssilentotoiminnasta lääketieteellisen johtajan Tuomas Hiltusen haastattelusta. Tuomas kertoo lisää ambulanssilennoista myös yhteistyökumppanimme Jetfliten YouTube videolla.

Lähde: Jetflite YouTube

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous ambulanssilennosta tai muusta kuljetuksesta


Tutustu meihin lisää somessa