Hoitotason ensihoitaja, vakituinen

EMA Finland Oy – terveydenhuollon pioneeri

Kasvavana yrityksenä etsimme joukkoomme uusia itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä hoitotason ensihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Myös keikkaluontoisesta työstä voidaan sopia erikseen.

Tarjoamme erinomaisen työilmapiirin sekä monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin sekä kehittää omaa ammatillista osaamista. Me tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kansainväliseen potilassiirtotoimintaan.

Edellytämme voimassa olevaa B-luokan ajokorttia, normaalia fyysistä kuntoa sekä ensihoitotyöhön soveltuvaa terveydenhuoltoalan tutkintoa, eli Ensihoitaja AMK, Sairaanhoitaja + 30 op lisäkoulutus, Sairaanhoitaja, jolla min. 6kk kokemus ensihoidosta/tai vastaavassa akuuttihoidon tehtävässä (esim. teho-osasto tai päivystyspoliklinikka), tai siirtymäsäädöksellä toimiva lähihoitaja/lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja.

Halu oppia uutta ja kehittyä työssään on meille erittäin tärkeää ja tarjoammekin siihen tukea kuukausittain julkaistavin koulutuksin EMA Education -oppimisympäristössä. Koulutamme myös koko vakituisen henkilöstömme arvostetuilla ERC:n mukaisilla ALS- ja ILS-kursseilla. Meiltä saat jaksamisen tueksi kulttuuri- ja liikuntaedun sekä hyvän työterveyshuollon. Työsuhteen aluksi pääset osallistumaan kattavaan perehdytykseen.


Täytä hakulomake nyt!