Perustason ensihoitaja ja turvapuhelinauttaja

EMA Finland Oy – terveydenhuollon pioneeri

Kasvavana yrityksenä etsimme joukkoomme uusia itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä perustason ensihoitajia ja turvapuhelinauttajia.

Tarjoamme erinomaisen työilmapiirin sekä monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihin sekä kehittää omaa ammatillista osaamista monipuolisilla koulutuksillamme.

Edellytämme voimassa olevaa B-luokan ajokorttia, normaalia fyysistä kuntoa sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkintoa, unohtamatta iloista ja reipasta asennetta työhön.

Halu oppia uutta ja kehittyminen työssään on meille erittäin tärkeää ja tarjoammekin siihen tukea kuukausittain julkaistavin koulutuksin EMA Education -oppimisympäristössä. Koulutamme myös henkilöstöämme arvostetuilla Euroopan Elvytysneuvoston ERC:n kursseilla. Meiltä saat jaksamisen tueksi kulttuuri- ja liikuntaedun sekä hyvän työterveyshuollon. Työsuhteen aluksi pääset osallistumaan kattavaan perehdytykseen.  

Sinua odottaa loistava tiimi ja erinomaisen monipuolinen työ sekä esimies joka aidosti välittää hyvinvoinnistasi ja työssäjaksamisestasi. Lähetäthän hakemuksesi pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


Täytä hakulomake nyt!